17 mei 2015

Info-avond PvdA/FNVJong 4 juni in de Boodschap

Rechten en plichten bij vakantiewerk of een baantje naast je studie? Weet hoe het zit!

De zomervakantie staat weer voor de deur. Veel jongeren gaan dan een leuke reis maken. Het liefst naar zonnige oorden waar veel vertier is. Maar… alleen de zon gaat er voor niks op! Een mooie reis en lekker uitgaan kost gewoon veel geld. Vaak de enige manier om dat te kunnen betalen is een vakantiebaantje. Daar zitten echter best wel haken en ogen aan! Onder de noemer “Weet hoe het zit!!!” kun je maar beter op de hoogte zijn van je rechten en plichten, zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan.

Weet hoe het zit!!!

Wil je vakantiewerk doen of wil je een baantje naast je studie?

Wat zijn dan je rechten en plichten? Wat mag je wel en wat mag je niet? Wat mag je van je werkgever verwachten? Hoe zit het met belastingen? Hoe zit het met kinderbijslag? Hoe veel mag je bijverdienen? Komt je studiefinanciering (als je die hebt) daarmee in gevaar? Hoe gaat dat met ziektekosten?vakantiewerk

Weet hoe het zit!!!

Als je meer wilt weten over je rechten en plichten in een bijbaantje kom dan op donderdag 4 juni a.s. om 19.30u naar De Boodschap in Rijen voor de informatieavond van de PvdA Gilze en Rijen en FNVJong. Iedere bezoeker krijgt een consumptiebon en koffie of thee bij binnenkomst. Laat je goed voorlichten!! Je kunt je op die avond ook nog eens meteen inschrijven voor vakantiewerk via Randstad Uitzendbureau die ook op deze avond aanwezig zijn!

Muziek van The Improvers

Het belooft niet alleen een nuttige avond te worden, maar ook een gezellige avond met muziek van The Improvers, een band die wekelijks in De Boodschap repeteert. Pak deze kans op goede informatie, ondersteund met goede muziek met een gratis consumptie toe en kom donderdagavond 4 juni naar de Boodschap!

Je bent van harte welkom!

PvdA afdeling Gilze en Rijen www.gilzerijen.pvda.nl