Bij lijst 4 staan de 4 kernen op de eerste 4 plaatsen

14 maart 2018

Bij lijst 4 staan de 4 kernen op de eerste 4 plaatsen

PvdA Gilze en Rijen – Zichtbaar betrokken

 

Volgende week woensdag 21 maart 2018 kunt u gaan stemmen voor de gemeenteraad. Het democratisch orgaan dat het dichtst bij u staat. Waarin mensen zitten die u wellicht kent. Mensen die namens u zich inzetten voor uw woon- en leefomgeving en uw welzijn. Zo ook de fractieleden en ondersteunende leden van de PvdA Gilze en Rijen. Met een enthousiaste groep hebben we de afgelopen 10 weken in veel wijken deur aan deur met roos en ‘Zichtbaar betrokken’ u opgeroepen in ieder geval te gaan stemmen. En natuurlijk hebben we reclame gemaakt voor onze partij. Want we hebben een goed en realistisch programma en we hebben goede en kundige kandidaten. Van een stem op de PvdA Gilze en Rijen krijgt u geen spijt!

 

Goed programma

De PvdA Gilze en Rijen is een partij met een eigen geluid, met duidelijke keuzes vooral voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een partij die zich het jaar door laat zien, naar de mensen luistert en erop staat dat iedereen mee kan doen. Zo hebben we voor goede en betaalbare voorzieningen en gematigde woonlasten gestaan, maar ook het consultatiebureau in Gilze kunnen behouden, lagere eigen bijdragen Wmo en dat alle kinderen kunnen meedoen.

En de PvdA blijft zich daarvoor inzetten en voor een betaalbare woning voor iedereen, een fatsoenlijke busverbinding, veiligheid voor fietsers en voetgangers, een lagere afvalstoffenheffing door goed te scheiden in goed overleg met onze inwoners, maar ook voor minder overlast van de helikopters, inzet op een verdiept spoor, het schoolzwemmen, een ijsbaan en een verenigingshal.

Zie het overzicht van de PvdA speerpunten in de verkiezingskrant.

Kundige kandidaten

De PvdA Gilze en Rijen heeft zichtbaar betrokken en kundige kandidaten. Een lijst die divers is samengesteld en gericht is op het algemeen belang van de gehele gemeente. Met op de eerste 4 plaatsen Peter von Meijenfeldt uit Molenschot, Marielle Doremalen uit Gilze, Jeanne van der Heijden-van Opstal uit Rijen en Stijn van der Heijden uit Hulten, twee vrouwen, twee mannen, met ervaring en nieuw. Daarenboven een fraaie mix van nieuwe en ervaren kandidaten die commissielid zijn en/of de fractie ondersteunen, waaronder Ton Hesemans, Jack Adriaensen, Gert Sterenborg, Gerrold de Bruijn, Johan van Zuijlen en Lau Lavooij. Op al deze mensen kunt u rekenen en waar nodig een beroep doen. Bekijk op uw gemak nog eens onze Top 10 van 21 maart en waar zij voor staan!

Informatie

Een stem op de PvdA Gilze en Rijen telt, ook na 21 maart! Voor het complete verkiezingsprogramma: gilzerijen.pvda.nl. Liever op papier? Bel 0161-452116 / 0620011712 of 0161-223812 / 0617523483. Ook voor vervoer naar het stembureau.

 

 

 P