PvdA Gilze en Rijen: op 8 Stijn van der Heijden uit Hulten

13 januari 2022

 

Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA Gilze en Rijen is een partij met een eigen geluid, met duidelijke keuzes vooral voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een partij die zich laat zien en goed naar de mensen luistert. Met bij de eerste tien kandidaten een fraaie mix van ervaren én nieuwe kandidaten, enthousiaste opvolgers en ervaren ondersteuners. Met op plaats 8 Stijn van der Heijden uit Hulten.

 

 

Hultenaar met Rijense roots

Stijn van der Heijden (40) is geboren in Rijen, maar woont sinds 6 jaar samen met zijn vrouw Suzan en hun twee kinderen in Hulten. Stijn is al ruim 13 jaar werkzaam bij Ericsson.

Naast fitnessen en hardlopen, gitaar spelen, in de tuin werken, lezen en biljarten (driebanden) in competitieverband bij de Rijense Biljart Federatie is Stijn al vele jaren lid van de PvdA en op dit moment actief als secretaris van de afdeling.

Behoud groene buffer

Uiteraard heeft Stijn voor Hulten bijzondere aandacht. Stijn: “Wij zijn in Hulten gaan wonen, omdat we veel ruimte om ons heen willen. Die heb je hier gelukkig genoeg, terwijl je toch vlakbij de grotere kernen Rijen en Gilze woont. Zo is er ook een stuk open landschap aan de rijksweg als groene buffer tussen industrieterrein De Haansberg en Hulten. Tegen eerdere afspraken in om deze buffer volledig te behouden zijn er nu plannen om in een deel van dat gebied bedrijfspanden te bouwen. Dat mag niet doorgaan. Ik ben dan ook blij dat de PvdA Gilze en Rijen strijdt voor het behoud van de volledige groene buffer tussen Rijen en Hulten”. De PvdA vindt dat het open landschap bij Hulten aan de rijksweg volledig behouden moet blijven. Dit geldt overigens ook voor het open landschap bij Wijkevoort waar de gemeente Tilburg megabedrijfshallen wil plaatsen.

Informatie

Een stem op Stijn van der Heijden is een stem op de PvdA, een zichtbaar betrokken partij! Stijn kun je gewoon bellen 06-15553541 of mailen [email protected], ook na 16 maart! Voor het complete verkiezingsprogramma zie de website: gilzerijen.pvda.nl

 

Waar ben je naar op zoek?