Gemeenteraadslid

Ton van Gageldonk

Gemeenteraadslid
Ton van Gageldonk

Over Ton van Gageldonk

0622972749[email protected]

PvdA “Samen Bouwen aan Gilze en Rijen”
Met op 3 Ton van Gageldonk uit Rijen
Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA Gilze en Rijen is een partij met een eigen geluid, met duidelijke keuzes vooral voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een partij die zich laat zien en goed naar de mensen luistert. Met bij de eerste tien kandidaten een fraaie mix van ervaren én nieuwe kandidaten, enthousiaste opvolgers en ervaren ondersteuners. Met op plaats 3, Ton van Gageldonk uit Rijen.
Liefde voor de natuur
Ton van Gageldonk (59) is inmiddels al vele jaren gelukkig getrouwd en vader van drie kinderen. Ongeveer tien jaar geleden is Ton vanuit Oosterhout naar Rijen verhuisd. Ton hierover: “Ik woon nu in een bosrijke omgeving, in de nabijheid van Surae”. Ton is werkzaam in advies en managementfuncties in de techniek. Momenteel is hij betrokken bij de renovatie van de Afsluitdijk.
Behoud van landschap
Ton is al vier jaar lid van de commissie ruimte namens de PvdA. Ton hierover: “De PvdA Gilze en Rijen is een sociale, maar tevens een groene partij waar ik mijn ei kwijt kan. Ik zet mij met name in voor het behoud van het landschap en persoonlijk ben ik dan ook van meet af aan actief voor Stichting Gilze Hulten Open Landschap. Deze stichting zet zich in voor het behoud van het open landschap bij Wijkevoort en strijdt tegen de daar geplande verdozing.. De PvdA maakt zich sterk voor het behoud van het open landschap, zoals bij de Haansberg in Hulten en Wijkevoort en verzet zich tegen de komst van zonneweides in ons fraaie buitengebied.
Tunnel bij het station in Rijen
Vanuit zijn technische achtergrond bij soortgelijke projecten heeft Ton ook een duidelijke mening over de onderdoorgang onder het spoor bij Rijen: “De auto-te-gast tunnel die het college bedacht heeft, heeft een steile hoge helling, te steil voor sommige fietsers. Een fiets-voetgangerstunnel zou veel beter inpasbaar zijn”. De PvdA Gilze en Rijen is voor een onderdoorgang voor fietsers en voetgangers in het centrum van Rijen.
Informatie
Een stem op Ton is een stem op de PvdA, een zichtbaar betrokken partij! Ton kun je gewoon mailen [email protected] of bellen 06-22972749, ook na 16 maart!
Kijk voor verkiezingsprogramma ‘Samen Bouwen aan Gilze en Rijen’ op de website: PvdA Gilze en Rijen
Volgens ook op Insta: @pvdagilzeenrijen