Nieuwjaarsreceptie PvdA met mooie opbrengst

23 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie PvdA met mooie opbrengst

Een nieuwjaarsreceptie is altijd een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten met mensen die je goed kent en met mensen die je minder goed kent, maar die je toch graag een gezond en gelukkig nieuwjaar wil toewensen. De PvdA afdeling Gilze en Rijen heeft, zoals eerder aangekondigd, haar nieuwjaarsreceptie op woensdag 18 januari gehouden in De Boodschap.

 

Iedereen was natuurlijk welkom en daarnaast hadden wij gevraagd om iets mee te brengen voor onze lokale Voedselbank en/of de Weggeefhoek. Voor wie het niet breed heeft, is elke hulp welkom en kan elke hulp net dat beetje verschil maken. Hoewel we op meer bezoekers gerekend en gehoopt hadden, is het toch een heel zinvolle en gezellige avond geworden.

 

Opbrengst stemt tevreden

Ook de opbrengst voor de Voedselbank en de Weggeefhoek stemde heel tevreden. Voor beide organisaties zijn een mooi geldbedrag en een flinke hoeveelheid goederen ingebracht.

De drijvende krachten achter de Voedselbank en de Weggeefhoek waren ermee in hun nopjes. Het gaat dan niet alleen om de donaties, maar ook om de erkenning en waardering voor hun inspanning. Het aantal mensen dat een beroep doet op beide organisatie groeit, maar er is gelukkig ook een gestage groei van het aantal mensen dat de weg weet te vinden om te doneren. Het houdt niet op met de nieuwjaarswens, om zo te zeggen.

 

Jaarlijks terugkerend

Volgend jaar organiseert de PvdA opnieuw haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar was de eerste keer in de vorm van een openbare nieuwjaarsreceptie voor het goede doel. Door er een jaarlijks terugkerende nieuwjaarsbijeenkomst van te maken ter ondersteuning van een lokaal ‘goed doel’ hopen we steeds meer inwoners te (be)trekken. Het uitwisselen van zo’n ‘nieuwjaarswens’ doet je goed en de giften en donaties helpen mensen die het echt nodig hebben. Heeft u over dit onderwerp vragen of wilt u wat kwijt: mail of bel met onze raadsleden: [email protected] 06-26117404 of [email protected] 06-22972749.